H tarifa kialakítása

H-tarifa igénylése - Fűtés kedvezményes díjszabással

A kedvezőtlenül alakuló rezsiköltségek csökkentésére a fűtés tekintetében megfelelő megoldást nyújthat a hőszivattyús berendezésekhez igényelhető H tarifa.

A H tarifa igényléséhez (a hőszivattyús készülék beüzemelése mellett) szabványos mérőszekrény felszerelése szükséges. Ehhez egy két különböző fogyasztásmérő óra fogadásához kialakított, dupla szekrény szükséges. A szerelést kizárólag regisztrált villanyszerelő végezheti."H tarifás szekrény"

A Weston Electric Kft. teljes körűen vállalja az E.ON / ELMŰ által biztosított H tarifa igénylését és szerelési munkáit. Kérj ajánlatot még ma!

Az igényléshez szükség lesz a hőszivattyús készüléket beüzemelő gépész nyilatkozatára is, amit itt tölthetsz le.

H tarifa árak:

Fűtési célra kedvezményes áron október 15-től április 15-ig vehető igénybe. A díja 23,5 Ft/kWh, és a H árszabás esetén a fűtési idény fogyasztására nem kerül alkalmazásra lakossági piaci ár.

A H tarifa igénylésének ára két összetevőből áll.

1. Az elektromos áram szolgáltatójának (E.ON, MVM) fizetendő csatlakozási és egyéb díjakból (kivonat, bruttó):

  • Csatlakozási alapdíj - 4.953 Ft / Amper

Az áramszolgáltató pontos árait az igénybenyújtás után kapott műszaki-gazdasági tájékoztató fogja tartalmazni. További információ az E.ON árairól ezen a linken található.

2. A regisztrált villanyszerelőnek fizetendő díj (bruttó, hozzávetőleges árak, nem minősül ajánlattételnek):

  • Áramszolgáltatói ügyintézés, dokumentáció - 30.000 Ft-tól
  • Mérőszekrény telepítése - 150.000 Ft-tól
  • Mért hálózat (H tarifás mért fővezeték, H tarifás lakáselosztó, stb.) kiépítése - 50.000 Ft-tól

Az esetek egy részében a mérőszekrény áthelyezésére is szükség van, mivel az új szabványoknak megfelelően családi házaknál már nem helyezkedhet el a mérőhely az épületen belül.

Pontos árajánlatot egy helyszíni felmérés után tudunk adni. Pest megyében mindössze 3.000 Ft-ért adunk ajánlatot, amit megrendelés esetén levonunk a végső összegből. Kérd ajánlatunkat még ma!