Villamos Biztonsági Felülvizsgálat

Vállalkozásunk elkötelezett az Ön otthonának vagy vállalkozása biztonságának megőrzése mellett. Kiemelt szolgáltatásaink közé tartozik a kötelező Villamos Biztonsági Felülvizsgálatok elvégzése, melyek segítenek, hogy az Ön otthona, irodája, ipari ingatlana elektromos rendszere biztonságosan üzemeljen. (Korábban Érintésvédelmi Szabványossági Felülvizsgálatnak nevezetük ezt a szolgáltatást. A 40/2017. (XII. 4.) NGM rendelet ezt 2020-ban módosította.)

Mikor kötelező a Villamos Biztonsági Felülvizsgálat?

  • Villamos berendezések létesítéskor, első ellenőrzés (új építésű lakás, ház, iroda, ipari ingatlan használatba vétele).
    Időszakos ellenőrzések, jogszabály szerint:
  • 3 évente - a fázisonként 32 A-nél nagyobb névleges áramerősségű túláramvédelemmel korlátozott villamos berendezésen;
    lakóépület, kommunális épület, valamint egyéb épület villamos berendezésén, ha az munkahelynek minősül.
  • 6 évente - lakóépületekben (társasházak közös tereiben) lakóépületekben lévő lakásokban.
  • Ingatlan adás-vétel, vagy bérbeadása esetén (kivéve, ha fázisonként 32 A-nél nem nagyobb névleges áramerősségű túláramvédelem van, és 30 mA-nél nem nagyobb érzékenységű áram-védőkapcsolóval védettek a felhasználói berendezések.)

További információ a 40/2017. (XII. 4.) NGM rendeletben található.

Miért fontos a Villamos Biztonsági Felülvizsgálat?

Amellett, hogy bizonyos esetekben és időközönként ez törvényileg kötelező, a villamos rendszerek időszakos felülvizsgálata és karbantartása elengedhetetlen az esetleges hibák, túlterhelések vagy más veszélyek időben történő azonosítása és megelőzése érdekében. A felülvizsgálat során szakembereink alaposan átvizsgálják az elektromos rendszer minden szükséges elemét, hogy biztosítsák azok megfelelő működését és biztonságosságát. A vizsgálatról a vonatkozó jogi előírásoknak megfelelő jegyzőkönyvet állítunk ki.

Szükség esetén villamos szakembereink javítani is tudják az esetleges hibákat vagy hiányosságokat.

Jegyzőkönyv: Minden felülvizsgálat után részletes jegyzőkönyvet készítünk az villamos rendszer méréseiről és az esetleges javaslatokról, hogy Ön teljes körű képet kapjon az elektromos rendszerének állapotáról.

A segítségünkkel nyugodtan alhat, tudva, hogy otthona vagy irodája villamos berendezése biztonságos és megfelel minden szabályozásnak és előírásnak.

Kérjen Most Ingyenes Árajánlatot!