Hálózat-, Fázis-, Amper bővítés

Az elektromos hálózat teljesítményének bővítése / átalakítása vagy a fázisszám bővítése különböző okok miatt válhat szükségessé. (Amper bővítés, fázis bővítés, hálózat bővítés.)

Új, nagy teljesítményű fogyasztók (klíma, főzőlap, elektromos autó) beüzemelésekor kiderülhet, hogy a meglévő teljesítmény nem elegendő. (Azaz a villanyóránál lévő kismegszakítók Amperszáma túl alacsony.)

A teljesítmény és/vagy fázisbővítés, három fázis bekötés, 1 fázisról 3 fázisra bővítés feltétele, hogy a mérőszekrényünk a jelenlegi szabványoknak megfeleljen. Kizárólag regisztrált villanyszerelők végezhetik el a mérőszekrények felülvizsgálatát és szerelési munkáit. Amennyiben nagy szakmai tapasztalattal rendelkező regisztrált villanyszerelőket keresel az otthonodban rendelkezésre álló villamos teljesítmény bővítésére, vagy 3 fázis bevezetésére, keress meg bennünket!

Amper bővítés árak:

A teljesítménybővítés / fázisbővítés ára két összetevőből áll.

1. Az elektromos áram szolgáltatójának (E.ON, MVM) fizetendő csatlakozási és egyéb díjakból (kivonat, bruttó):

  • Csatlakozási alapdíj - 4.953 Ft / Amper
  • Légvezeték 30 m alatt - 0 Ft
  • Légvezeték 30 m felett - 1.651 Ft / méter
  • Földkábel 15 m alatt - 0 Ft
  • Földkábel 15 m felett - 7.620 Ft/ méter

Az áramszolgáltató pontos árait az igénybenyújtás után kapott műszaki-gazdasági tájékoztató fogja tartalmazni. További információ az E.ON árairól ezen a linken található.

2. A regisztrált villanyszerelőnek fizetendő díj (bruttó, hozzávetőleges árak, nem minősül ajánlattételnek):

Áramszolgáltatói ügyintézés, dokumentáció - 30.000 Ft-tól

Mérőszekrény telepítése - 150.000 Ft-tól

Mért hálózat (mért fővezeték, lakáselosztó, FI-relé, stb) kiépítése - 30.000 Ft-tól

Az esetek egy részében a mérőszekrény áthelyezésére is szükség van, mivel az új szabványoknak megfelelően családi házaknál már nem helyezkedhet el a mérőhely az épületen belül.

Pontos árajánlatot egy helyszíni felmérés után tudunk adni. Pest megyében mindössze 3.000 Ft-ért adunk ajánlatot, amit megrendelés esetén levonunk a végső összegből. Kérd ajánlatunkat még ma!