Épületvillamossági szolgáltatások

villanyszerelés
Új ház villanyszerelése betoncsöves technológiával

Lakások, családi házak felújítása

Ingatlanod felújításakor kritikus pont a villanyszerelés (biztonsági és anyagi szempontból is), a meglévő villamos hálózat állapotának felmérése és fejlesztése. Keress meg bennünket! Ingyenes árajánlatunkban részletesen leírjuk, mit, miért szükséges kicserélni, felújítani, javítani. A felújítást teljeskörűen, vagy részben is le tudjuk bonyolítani (alapszerelés, szerelvényezés, mérőhely kialakítás, teljesítménybővítés, ELMŰ ügyintézés, villanyszerelés).

Új építésű ingatlanok villanyszerelése

Végre új otthonod lesz! Most gondold végig, melyik aljzatot hová szeretnéd, melyik kapcsoló, melyik fényforrást kapcsolja! A Weston megbízható partnered lesz a tervezéstől az első lámpa felkapcsolásáig (villanyszerelés, alapszerelés, szerelvényezés, mérőhely kialakítás, ELMŰ ügyintézés). Legyen olyan az otthonod elektromos hálózata, amilyennek szeretnéd! A Westonnal még egy kicsit jobb is lehet...

lakáselosztó
Biztosítéktáblák szerelése, felújítása

Biztosíték táblák felújítása, cseréje

Az otthonod biztonságáért Te felelsz! Ne halogasd a kétes megbízhatóságú villamos hálózati eszközök cseréjét! Ingyenes helyszíni felmérés során elmagyarázzuk, mit, miért szükséges lecserélni annak érdekében, hogy ne érhessen baj az otthonodban. A FI-reléről (áram-védőkapcsoló, ÉV-relé) biztosan hallottál már. Mi azt is tudjuk, mi az és mire jó! Ha megbízol bennünket, Te is tudni fogod! Az életedet jelentheti!

Elektromos tűzhely, sütő bekötése

Villanytűzhely beüzemelése

A modern villanytűzhelyek/sütők beüzemelése a villamos hálózat átalakításával, fejlesztésével járhat. A garancia érvényesítéséhez is sokszor szakember közreműködése szükséges. A Weston teljeskörűen, gyorsan, pontos munkával a segítségedre lesz ebben is!

Kérd ajánlatunkat az épületvillamosság bármely területén!