Rólunk

A Weston Electric Kft. alapítói: Tóth Árpád erősáramú villamosmérnök, közgazdász és fivére Tóth Bence erősáramú elektrotechnikus.

Honlapunkkal a fogyasztásmérő helyekkel kapcsolatos, az épületvillamossági, villanyszerelési tevékenységünket szeretnénk bemutatni, amit Budapesten és Pest megyében végzünk. Működési területünk (nem kizárólag): Budapest minden kerülete, Pécel, Veresegyház, Szada, Gödöllő, Fót, Dunakeszi, Göd, Mogyoród, Kistarcsa, Nagytarcsa, Aszód, Vác és Pest megye teljes területe.
Az ELMŰ és E.ON által ajánlott-regisztrált villanyszerelők vagyunk.

Fő tevékenységünkként a villamos fogyasztásmérő helyek kialakítását nevezzük meg. Ebbe többek között a következők tartoznak: új mérőhelyek kialakítása, régiek áthelyezése, teljesítménybővítés (amperbővítés), társasházak csoportos mérőhelyeinek tervezése és kialakítása, ideiglenes mérőhelyek létesítése, áramváltós mérőhelyek kiépítése, társasházak mért és méretlen fővezetékeinek felújítása.

Minőségi elveink:

Hosszú távon, a legmagasabb elvárásoknak megfelelve szeretnénk a szakmánkat gyakorolni. Ezért nagy hangsúlyt fektetünk a munkánk során felhasznált villanyszerelési eszközök és beépített alapanyagok minőségére. Az otthonodba Te is a legjobbat szeretnéd – mi partnereid leszünk ebben! 5 év garanciát nyújtunk az elvégzett munkánkra.
A villamos hálózatok életveszélyesek lehetnek, ha nem szakemberek építik ki azokat, ezért a munkavégzésünk közben soha nem szorulhatnak háttérbe a szabványok által előírt biztonsági elemek, eljárások. Tudásunkat folyamatosan fejlesztjük az újdonságok, új előírások elsajátításával.

 

Becsületesség
Szakértelem
Garancia
Weston villanyszerelés

 

Ügyfélkezelési politikánk:

Ha megrendelőnk leszel, egyben partnerünkké is válsz. Igényeid, elképzeléseid lesznek az első helyen a feladat megtervezésekor és végrehajtásakor. Az épületvillamossági szakma szolgáljon Téged, ne fordítva!
A Te otthonodról van szó, legyen olyan, amilyennek Te szeretnéd!